Apartament de 50 de metri pătrați, cu un design interior neconvențional

De în Design interior cu 0 Comments

Atunci când un designer și un arhitect decid să cumpere un apartament împreună și să-l transforme în casă, nu știi niciodată ce se va întâmpla acolo. De exemplu, aruncați o privire asupra acestui spațiu. Este un apartament de 50 de metri pătrați, deci este destul de mic, dar este cu siguranță interesant și neobișnuit. Acesta aparține designerului Jaroslav Kaspar și arhitectului Lucie Faturikova. Împreună au transformat spațiul și l-au făcut de nerecunoscut.

 

Zidul a fost demolat și întregul interior s-a schimbat. Când au descoperit vechea podea din lemn și pereții de cărămidă, cei doi au decis să le păstreze ca atare. Au venit cu tot felul de idei nebunești și ingenioase pentru decor. De exemplu, biroul este așezat în jardiniere și există un pat în interiorul unui dulap.

 

Apartamentul este foarte deschis. Zona de living și bucătăria au mobilier încorporat, grinzi expuse, pereți din cărămidă și mobilier simplu. Există câteva găuri în perete care au fost descoperite în timpul renovării și pe care proprietarii au decis să le păstreze și să le folosească ca depozit de vin. Acest spațiu deschis include, de asemenea, o stație de lucru și un colț de lectură confortabil.

Inițial, dormitorul trebuia să fie o cameră separată, dar a ajuns să fie doar un dulap mare, care ascunde și zona de dormit. Pe lateral există rafturi care pot fi folosite și ca trepte. Singura cameră separată este baia cu uși glisante din sticlă.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *