Apartament drăguț cu design interior eclectic

De în Design interior cu 0 Comments

Acest apartament proaspăt este unul în care ai putea găsi un artist sau un designer care îl locuiește. Cu designul său interior eclectic și cu flerul personal aparent, este unul dintre cele mai drăguțe modele de case pe care le-am văzut vreodată. Are pereți albi peste tot, cu o singură zonă mică, care are un model de rețea modestă în zona bucătăriei. Vorbind despre zona de bucătărie, a fost integrată și în zona de luat masa. 

 

Totul despre acest spațiu imediat este adorabil. Designul interior eclectic se potrivește peste tot; nu există un singur scaun la masă care să aibă o pereche. Este amestecul perfect de decorațiuni, toate fermecătoare individual, dar minunate ca și colectiv. Aspectul acestui apartament este destul de inteligent pentru dimensiunea sa, iar amplasarea mobilierului a fost bine aleasă. 

 

În mod evident, totul este într-un spațiu mai restrâns, dar există suficient spațiu pentru a respira și a vă deplasa liber. Pe măsură ce accesați ceea ce pare a fi zona de lucru, veți observa cantitatea imensă de cărți și reviste. Dacă nu ați fost convinși că un artist sau un designer trebuie să locuiască aici, această zonă chiar aici ar trebui să spună asta pe loc. Această cameră are și un interior subtil eclectic, dar calmul său contrastează bine cu restul apartamentului. 

 

Ne mai rămâne doar zona dormitorului. Este interesant cât de deschisă este camera pentru restul apartamentului. Ne întrebăm dacă acele uși glisante din sticlă au fost întotdeauna acolo sau au fost adăugate de proprietarul casei. Oricum ar fi, acest lucru este ceva pe care nu l-am văzut și este un design foarte interesant. 

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *