Apartament în Rusia reproiectat pentru al pune în evidență

De în Design interior cu 0 Comments

Când apartamentele vechi sunt reproiectate și remodelate, unul dintre obiective este de obicei să aducă mai multă lumină naturală. A fost și cazul aici. Acest apartament este situat în Perm, Rusia, iar procesul de reproiectare a fost finalizat în 2014 de către Allartsdesign.

Proprietarul a solicitat o serie de modificări majore. De exemplu, apartamentul inițial avea doar două ferestre. Dorința a fost să aducă mai multă lumină în interior pentru a ilumina dormitorul, bucătăria și zona de zi și pentru a le oferi o senzație aerisită.

Pentru a rezolva această problemă, arhitecții au creat o serie de diviziuni din sticlă pentru a separa diferitele zone. Sticla permite fiecărei zone să servească ca un spațiu distinct și, în același timp, lasă lumina să treacă și să pătrundă în toate zonele, chiar și în cele fără ferestre.

Perdelele ușoare și ușoare ascund dormitorul acoperit cu sticlă, separându-l astfel vizual de restul apartamentului, menținând totuși un aspect aerisit pe tot parcursul.

Zona de zi ocupă un colț cu ferestre și este mobilată cu o canapea confortabilă în formă de L și o bibliotecă montată pe perete cu dulapuri deschise pentru afișarea diverselor obiecte și decorațiuni. Covorul cu modele introduce o serie de culori reci de accent, care sunt folosite și în dormitor.

Bucătăria este acum chiar vizavi de dormitor. Este un spațiu mare și deschis, cu dulapuri albe lucioase și un bar independent, cu un televizor încorporat, care poate fi vizionat din dormitor, dar și din zonele sociale.

Minimalismul prezent în bucătărie este reiterat și în tot apartamentul. Cu toate acestea, deoarece albul a fost ales aici ca culoare principală, simplitatea are un impact mai puternic.

Există, de asemenea, un perete negru lucios contrastant conceput în bucătărie, conceput la fel ca porțiunea albă. Are aparate încorporate și spațiu de stocare ascuns și echilibrează decorul într-un mod cu adevărat șic.

Spațiul de luat masa este în colț, adiacent bucătăriei. Pereții din cărămidă văruită oferă acestui aspect un aspect mai primitor, permițând atmosferei confortabile și plăcute. Cu toate acestea, decorul general rămâne modern datorită utilizării mobilierului minimalist și a culorilor îndrăznețe cu accent.

La remodelarea apartamentului s-au folosit materiale naturale. Pardoseala este cenușă albită și o mulțime de pereți sunt acoperiți cu cărămidă. Dormitorul se bucură și de căldura și farmecul oferit de zidul de cărămidă.

Tabelul este așezat pe un perete al galeriei decorat cu fotografii și imagini încadrate în alb și negru.

Holul permite cărămizii să-și prezinte frumusețea naturală.
Baia are duș din marmură și un design simplu. Pereții au fost vopsiți în alb pentru a spori spațiul camerei.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *