Apartament suedez alb, primitor, cu șeminee de epocă

De în Design interior cu 0 Comments

Locuințele scandinave au un stil foarte specific și au acea senzație unică de căldură, care nu poate fi evitată, indiferent de materialele sau culorile pe care le folosiți. Acest apartament este exemplul perfect pentru a ilustra această idee. Acesta este un apartament aproape complet alb. Și chiar dacă albul este o culoare foarte rece și impersonală, în acest caz nu își extinde atributele peste apartament.

Acesta este încă un loc foarte primitor și cald. Decorul alb face, de asemenea, apartamentul să pară mai mare decât este de fapt. Este ceva ce poate fi aplicat oriunde și un truc care vine foarte la îndemână în cazul caselor mici. Acest apartament nu este mic, dar nici extrem de mare. Este frumos, spațios și luminos și are uși și ferestre mari. Cea mai izbitoare caracteristică a acestui apartament este, desigur, interiorul alb.

Toți pereții și tavanele au fost vopsite în alb. Chiar și acel șemineu vechi și frumos este alb. Pardoselile din lemn au fost, de asemenea, vopsite în alb. În sufragerie există un covor gri care acoperă o parte din acesta. În plus, majoritatea mobilierului este alb: canapeaua, scaunul, măsuța de cafea, unitatea TV, masa din sufragerie, patul din dormitor etc.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *