Casă armonioasă cu un exterior alb pur și vederi minunate

De în Design interior cu 0 Comments

Situată în Óbidos, Portugalia, această uimitoare reședință este un proiect finalizat în 2018 de studioul [i] da arquitectos. Se află la doar câțiva metri de Laguna Obidos și se bucură de vederi magnifice. Orientarea și structura spațiilor au fost create special pentru a profita de tot ceea ce acest site are de oferit. Cu un total de 272 metri pătrați de spațiu de locuit, casa este organizată în două volume principale. Există o zonă de zi și o zonă de noapte și ambele sunt la fel de frumoase. Spațiile sociale formează zona de zi și sunt grupate pe un singur etaj, cu acces ușor în aer liber, în timp ce zonele private, sala de sport și biroul de acasă formează zona de noapte, fiind distribuite pe două etaje.

 

Întregul exterior al casei este alb și asta îi conferă un aspect foarte pur și minimalist

 

La sud, casa are vedere la Parcul Rezervației Ecologice Naturale și principalele sale spații sunt orientate spre el, profitând de lumina soarelui abundentă care intră prin ferestrele mari, precum și de relația puternică cu peisajul frumos pe care îl încadrează. Există două intrări, una definită printr-o deschidere orizontală și cealaltă printr-o deschidere verticală, ambele îmbrăcate în lemn care, apropo, sunt materialele dominante prezentate în toată reședința. În plus, acoperișul acționează ca o terasă mare, subliniind și mai mult legătura dintre arhitectură și natură.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *