Casă la țară situată în León, Spania

De în Design interior cu 0 Comments

Această drăguță casă de țară este situată în León, Spania. A fost finalizat în 2009 și se întinde pe o suprafață de 310 mp. A fost un proiect dezvoltat de Alarcón + Asociados și Alberto Alarcón în colaborare cu Sara Rojo, Carlos Tomás, Clara García și Heloise. Casa nu are un design tipic pentru zona respectivă. Are un design inspirat de arhitectura tradițională chineză și a fost construit cu un efort mic, minim și destul de ușor.

 

Interiorul este format din trei camere care sunt legate între ele formând un spațiu domestic. Camerele fac parte dintr-un spațiu mai mare și, chiar dacă sunt legate între ele, sunt încă independente. Casa este destul de mică, dar este suficientă pentru proprietari. Interiorul este cald și confortabil și este exact tipul de casă de familie pe care și-au dorit-o.

 

Casa a fost concepută ca o structură cu consum redus de energie, care se menține caldă în timpul iernii și rece în timpul verii. Este un rezultat foarte bun, având în vedere efortul redus și efortul implicat de procesul de construcție. Chiar dacă arhitectura chineză nu este tipică în acea zonă, ea s-a integrat foarte bine în împrejurimi. De fapt, casa pare a fi o parte naturală a acelei zone și se simte că aparține acolo. Este o potrivire perfectă.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *