Continuitate și unitate într-un singur loc

De în Design interior cu 0 Comments

Este atât de plăcut să vezi o transformare inteligentă încât, atunci când o vezi, tot ce vrei să faci este să te bucuri de toate detaliile. De această dată schimbarea se referă la o casă cu o concepție clasică, cea a orientării nord-sud care permite luminii naturale să pătrundă fără limite în fiecare colț al locului. „Comunicarea” vizuală dintre spații are ca rezultat o claritate naturală care impresionează chiar și cel mai critic ochi; întreaga atmosferă este familiară și plină de lumină și acest lucru vorbește de la sine.

Rezultatul este munca arhitectului Cristina Manene și a lui Joaquin Ramos Fabra care au văzut casa ca un întreg în care ambienții se completează reciproc într-o armonie încântătoare. Salonul, bucătăria, livingul și biroul creează o continuitate plăcută, grație utilizării acelorași culori și a detaliilor plasate strategic pentru a obține acea unitate. Jocul dintre obiectele decorative care pot fi observate dă impresia că se află în același loc.

Întregul univers dezvăluie o atmosferă familiară, caldă și primitoare în albul său, cu stropi de culoare din loc în loc, care contribuie la senzația confortabilă care poate fi simțită în fiecare colț. Totul respiră simplitate și eleganță, bun gust și o notă personală atractivă și reconfortantă în același timp. Nimic nu se compară cu un loc care îți place și unde te simți în largul tău, iar această casă poate fi cu siguranță inclusă în această categorie.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *