Interior hibrid

De în Design interior cu 0 Comments

Casa situată la marginea stâncii este amestecul perfect de design rustic și modern, totul înfășurat într-un interior de coastă uluitor! Proprietatea spațioasă cu două dormitoare se mândrește cu o mulțime de elemente decorative pentru ochi și se află chiar pe marginea stâncii, îmbrățișând practic peisajul și are vedere superbă la mare.

 

Conceptul deschis al etajului principal găzduiește o bucătărie modernă, în stil shaker. Vopsită cu o notă solidă de verde mentă și accentuată cu corpuri de iluminat în stil industrial, bucătăria modernă se asociază cumva perfect cu decorul rustic dinaintea ei. Se așază în față și în centru către o masă generoasă în stil hambar și o zonă de relaxare care oferă țesături gri cărbune, podele din lemn de plajă și un șemineu modern, care se află într-o structură din lemn de scăldat în alb.

 

Un dormitor mare cu o cadă spa oferă vederi spectaculoase asupra vederii în continuă schimbare a mării. Nu există o modalitate mai bună de a vă relaxa, după o zi explorând bazinele de stâncă și litoralul. La nivelul superior veți găsi un dormitor foarte mare, care poate fi transformat într-o cameră dublă. Decorul dormitorului oferă o atmosferă moale, caldă și curată, cu piese rustice așezate cu atenție și lenjerie de pat clară.

 

Deplasați-vă spre spațiile exterioare, veți găsi o zonă de luat masa superbă din lemn îmbătrânit, plasată în fața unei priveliști suprarealiste. Balustradele de punte în formă de sârmă oferă un obstacol vizual cât mai mic posibil, permițându-le oaspeților să se așeze și să se bucure de cafeaua de dimineață odată cu răsăritul soarelui.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *