Logan Residence din Scottsdale, Arizona

De în Design interior cu 0 Comments

Logan Residence este situat în Scottsdale, Arizona și a fost proiectat de Jones Studio. Proprietarul acestei case, Kent Logan a dorit să aibă un loc conceput special pentru colecția sa de artă și numai după aceea un loc unde să locuiască. Dorința sa s-a împlinit, rezultatul fiind un muzeu privat și o reședință personală în același timp. Contrar tuturor așteptărilor, această clădire, care este și o reședință de familie, este amplasată în deșert.

 

Designul frumos este o mărturie a faptului că construcția a fost construită pentru a reflecta împrejurimile, frumusețea naturală a deșertului. Cine și-ar putea imagina că are o galerie în casa lui? Acest proprietar ar putea! Muzeul său personal este ca o rază de soare pe un cer înnorat. Are mai multe galerii, fiecare având o tehnică diferită de lumină naturală; camerele în sine sunt simple, picturile colorate de pe pereți și statuile sunt cele care fac diferența și dau sens locului.

 

Proprietarul a avut marea idee de a crea acest univers pentru sine și de a trăi înconjurat de artă, într-o atmosferă plăcută, într-un mediu cultural. Cu siguranță este un tratament sublim! Casa în sine este un exemplu de modernitate și fiecare cameră are cel puțin un element artistic: o pictură, o sculptură, o sculptură pe perete. Aceasta este probabil cea mai bună și cea mai interesantă idee a unei case unice!

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *