O casă de familie impresionantă de Ricardo Bofill Taller de Arquitectura

De în Design interior cu 0 Comments

Există case care impresionează prin mărime și măreție, altele prin formă și frumusețe și altele prin simplitate și eleganță sau modernitate și farmec. Această casă de vară, situată în Girona, nord-estul Cataluniei, Spania este impresionantă prin măreția, forma și designul său în același timp.

 

Dacă luăm în considerare faptul că arhitectul spaniol Ricardo Bofill a proiectat-o, nu este de mirare că sugerează siguranță și putere. Finalizată în 1975, reședința a fost construită pe o platformă dreptunghiulară, în jurul ruinelor unei vechi ferme, fiind înconjurată de un peisaj de dealuri și păduri.

 

Unul dintre cele mai interesante aspecte este modul în care ruinele au fost încorporate în volumele casei. Există mai multe pavilioane construite în jurul unui spațiu exterior central, al piscinei și al mesei principale; pereții înalți care dau acea impresie de confort protejează colțurile relaxării.

 

Cele cinci module independente sunt maro închis la exterior și ceramică roșie la interior. Odată ce vedeți reședința care arată ca o cetate, vedeți și un mediu bogat, o curte mare și frumoasă, protejată de stâlpii de piatră care o înconjoară. Nu numai exteriorul este impresionant prin frumusețe și forță, interiorul este cel mai bun exemplu de loc deschis cu culori calde, unde vă puteți bucura de timp alături de prieteni și familie. Camerele sunt atât de largi, încât ai impresia că te afli într-un palat și totul din jur îți este la dispoziție, ca într-un vis.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *