O vilă din pădure ideală pentru relaxare

De în Design interior cu 0 Comments

Vila arată modestă, unul dintre obiectivele arhitecților care lucrează la proiect fiind acela de a-l integra cât mai bine în împrejurimile sale. Se așează pe un vârf de deal, pe o stâncă cu o natură destul de accidentată. Condițiile de pe șantier și împrejurimi au inspirat designul simplu și modest al clădirii și au permis arhitecților să creeze un refugiu perfect.

Pachetele din lemn sunt un element cheie în proiectarea vilei. Înfășoară spațiile interioare acționând ca un tampon între ele și pădurea care înconjoară casa. De asemenea, încadrează priveliștile și servesc drept locuri perfecte pentru sesiunile de meditație.

În interiorul vilei, atmosfera este relaxată și primitoare. Culorile sunt simple și inspirate de natură. Albul este utilizat în combinație cu lemnul și tonul de maro completat de o atingere ocazională de verde.

Aspectul este simplu și menit să asigure o ambianță informală și confortabilă. Pardoseala din beton lustruit adaugă un plus de simplitate decorului, fiind frumos completată de toate accentele din lemn. În același timp, pereții și ferestrele mari din sticlă asigură o conexiune puternică și naturală cu exteriorul, lăsarea și vederea și lumina intră în camere.

O scară în spirală conectează zonele principale la un nivel inferior, unde pot fi găsite funcții suplimentare. Acesta este un spațiu mai mic, dar la fel de confortabil și primitor, caracterizat de aceleași elemente de design interior, materiale, culori și texturi.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *