Reconfigurarea completă a unei case din anii 1950

De în Design interior cu 0 Comments

Situată în Montreal, Canada, această reședință a fost recent renovată de Naturehumaine. A fost, de fapt, mai mult decât o simplă renovare. A fost o reconfigurare completă a casei. Structura a primit, de asemenea, o extensie. Toate aceste schimbări au fost făcute pentru a răspunde nevoilor unei familii în creștere și pentru a face casa un spațiu de locuit confortabil și contemporan pentru toată lumea.

Casa din beton din anii 1950 a fost, de asemenea, modernizată. Acum are un aspect minimalist și contemporan. Casa originală avea deja un fler modern, astfel încât tranziția a fost mai ușoară decât în ​​alte cazuri.

Una dintre provocările proiectului a fost aceea de a face ca extensia contemporană să se potrivească și să se armonizeze cu casa existentă. Extensia a fost plasată frumos într-o zonă în care completează casa și umple golul creat de nivelul împărțit.

Aspectul este simplu și practic. Spațiile de locuit sunt situate la parter și sunt distribuite în jurul spațiului central. Acest nucleu central este noul punct focal al casei.

Odată cu renovarea a venit și un nou dormitor matrimonial, care este acum situat la etajul al doilea și la o distanță confortabilă de dormitoarele copiilor. Se poate accesa printr-o pasarelă de sticlă. Casa are ferestre mari peste tot, în concordanță cu stilul contemporan ales pentru noul design și decor.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *