Spatiu de depozitare transformat într-un apartament

De în Design interior cu 0 Comments

Casa este situată în Sao Paulo și este deținută în prezent de arhitectul Guilherme Torres. Arhitectul a transformat apartamentul care a petrecut zeci de ani neocupat, în propria reședință și garsonieră. Apartamentul are două etaje și măsoară 130 de metri pătrați.

 

Clădirea a fost ușor modificată. Designul clădirii este foarte modern și totuși foarte simplu, formând un spațiu care combină atmosfera exterioară cu interiorul. Aceasta este dorința oricărui spațiu rezidențial. Ferestrele speciale, care pot fi retrase în funcție de sezon, aduc aer curat în timpul sezonului cald. Acest lucru oferă un aspect proaspăt și o senzație bună casei. Arhitectul folosește, în cei 130 de metri pătrați, linii curate.

 

Mobilierul face ca spațiul să fie foarte relaxant și atragator. Culorile strălucitoare utilizate sunt perfecte pentru spațiu, folosind combinații de alb cu gri care luminează mai mult locul. Tavanul de sticlă din bucătărie este o modalitate excelentă de a intra lumina naturală în interior.

 

Bucătăria cu ușă deschisă este unul dintre cele mai bune lucruri, deoarece un astfel de spațiu, în care vă gătiți mesele, are nevoie de ventilație constantă. Fereastra dormitorului se poate deschide, de asemenea, în totalitate, astfel încât să aerisească interiorul apartamentului. Contactul constant cu aerul în aer liber va crea un loc bun, mai natural, în care vă veți simți relaxat și veți putea respira adânc și curat. Mini grădina, cu puțini copaci, oferă o notă mai proaspătă locului.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *