The Mummy Mountain Residence din Arizona, SUA

De în Design interior cu 0 Comments

Finisată de o echipa de designeri, această casă se află în apropierea zonelor naturale. Există atât de multe vederi excelente oferite de această reședință, încât nu puteți doar să identificați niciun site, în special ca cel mai bun.

 

Această casă este foarte frumoasă mai ales când te gândești cât de frumos se integrează în împrejurimi. Este un mod de a vă camufla casa pentru a face să pară mai natural în locația sa. Așadar, designerii au folosit doar culoarea pentru a crea acest efect. Din exterior nu pare foarte spectaculos. Este doar o altă reședință simplă. Dar în interior este o poveste cu totul diferită.

 

Designul interior este, de asemenea, foarte simplu, chiar minimalist și, de asemenea, modern. Este elegant și sportiv în același timp. Este un decor simplu și ușor, creat pentru utilizarea de zi cu zi. Reședința ar fi o casă de familie perfectă. Împrejurimile sunt foarte frumoase, peisajul este uimitor. Dacă nu ar fi o zonă atât de pustie, aș vrea cu siguranță să locuiesc acolo, dar am o problemă cu spațiile deschise și îmi place să mă simt înconjurat de mișcare, așa că prefer un apartament aglomerat.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *