Un interior unic

De în Design interior cu 0 Comments

Casa prezentată se află pe o margine de stâncă unde arhitecții au realizat un design rustic combinat cu elemente moderne, formând astfel un proiect de excepție. Casa este dotată cu două dormitoare de dimensiuni mari care sunt decorate cu tot felul de elemente care fură ochii. Dacă te uiți pe geam, vei fi uimit de priveliște care se conturează asupra mării.

 

Conceptul folosit este cel în stil shaker. Acesta poate fi remarcat în bucătăria de la primul etaj. Decorul rustic este susținut de bucătărie, ea fiind realizată cu ajutorul unei nuanță de verde mentă care este evidențiată de corpuri de iluminat industriale. Spațiul a fost completat de o masă amplă în stil hambar și de o zonă de relaxare unde sunt evidențiate țesături în nuanțe de gri cărbune, alături de un șemineu și pardoseala din lemn.

 

Unul dintre dormitoare este dotat cu o cadă cu hidromasaj care este amplasată special către fereastră pentru a putea privi marea în toată splendoarea ei. După o zi grea, puteți pleca într-o aventura pe litoral pentru a vă relaxa. Cel de-al doilea dormitor, aflat la următorul nivel, are o dimensiune mare care este valorificată de un stil rustic prezent în mobilier.

 

La exterior a fost amenajată o zona de luat masa cu elemente de lemn și cu o superbă priveliște. Balustradele sunt realizate în formă de sârmă și reprezintă elementul care este primul remarcat. Acest spațiu a fost amenajat pentru a putea savura dimineața cafeaua privind răsăritul soarelui.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *