Acoperisuri ieftine | Realizare acoperisuri Bucuresti

Tigla metalica este confectionata din tabla de otel zincat, pentru o îmbinare perfecta, protejat în tehnologie multistrat (acoperisuri succesive de pasivant, primer si polyester pe ambele fete), prevazute cu un sistem de prindere facil, tiglele metalice pot fi montate pe sarpante cu înclinatii între 14 si 90 de grade.

Tigla metalica este foarte resistenta avand o durata de viata de aproximativ 50 de ani fiind compatibila cu orice tip de acoperis.

Rezistenta si greutatea mica sunt punctele forte ale tiglei metalice.

Acoperisuri din tigle metalice?
aspect estetic deosebit;
rezistenta mare la coroziune, respectiv durata lunga de viata;
se foloseste pentru constructii noi sau renovari;
otel de calitate superioara;
tigle de greutate redusa, de numai 5 kg;
pentru acoperisuri cu panta între 14 si 90 de grade;
gama completa de componente si accesorii;
gama larga de culori;
nu necesita cheltuieli de întretinere;
se monteaza usor si rapid.
În componenta unui acoperis din tigla metalica intra, pe lânga tigla metalica propriu-zisa, o serie întreaga de alte elemente si accesorii, precum suruburi autofiletante, cuie, profile de etansare, folie anticondens, elemente de tinichigerie, ferestre de mansarda, mansoane pentru strapungeri, benzi autoadezive de etansare, silicon, sipca pentru caroiaj, sistem de drenaj (jgheaburi si burlane).

Toate acestea sunt aprovizionate de catre firma noastra, astfel încât clientul sa nu aiba altceva de facut decât sa se bucure de frumusetea si trainicia acoperisului.