Compania

Acoperisuri-Ieftine.ro va ofera servicii de calitate în montarea sistemelor de acoperisuri, a tiglei metalice. Având experienta îndelungata în constructia acoperisurilor, efectuam lucrari în domeniu dovedind seriozitate, profesionalism si siguranta.

Evolutia rapida a tehnologiilor si a tiglelor metalice face ca, în procesul alegerii, prioritate sa li acorde tiglelor cât mai fiabile si la un pret rezonabil.

Posedând cunostinte în ceea ce priveste tehnologiile si materialele de constructii, noi ajutam clientii sa aleaga ceea ce le va corespunde exact cerintelor si necesitatilor fiecarui. Combinînd cunostintele în domeniul tehnologiilor si materialelor de constructii cu efectuarea lucrarilor de montaj a tiglelor metalice de catre mesteri înalt calificati si echipati, oferim clientilor nostri montarea la cheie, reparatia si reconstruirea acoperisurilor de orice complexitate.

Controlul calitatii îndeplinirii lucrarilor este efectuata de catre inginerii nostri, licentiati în efectuarea a astfel de lucrari.